Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κ. Μπαγινέτα, του Προέδρου της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Ν. Αθανασάκη και εκπροσώπων φορέων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν αγροτικά ζητήματα και συγκεκριμένα οι αποζημιώσεις – επιδοτήσεις, ΕΛΓΑ, ΟΣΔΕ, η νέα ΚΑΠ, καθώς και η προοπτική αξιοποίησης ακινήτων του Συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων.

Επίσης, τα μέλη του Γυναικείου Συνεταιρισμού Βυζίτσας ζήτησαν την αρωγή του Γ.Γ. για προγράμματα και μέτρα ενίσχυσης του Συνεταιρισμού.

Ο κ. Μιτζικός ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων να μεριμνήσει για την άμεση αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών του Νοτίου Πηλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νοτίου Πηλίου Απ. Διανέλλος, Νικ. Μαμμάς, Βασ. Μανέτας και Ι. Φιλίππου, ο διευθυντής του Συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων Αναστ. Ψωφογιώργος και το μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Σωτηρία Μπρέλλα.