Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο είχε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, με κύριο αντικείμενο τις παρεμβάσεις σε υποδομές και δίκτυα στις πληγείσες περιοχές του Δήμου.

Ειδικότερα εξετάστηκε η πορεία αποκατάστασης των ζημιών σε διάφορες περιοχές του Δήμου, με έργα προκειμένου να επουλωθούν όλες οι ζημιές της περιοχής σε υποδομές και δίκτυα.

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για παρεμβάσεις και έργα που συνεχίζονται, καθώς οι ζημιές είναι πολλές και οι ανάγκες για παρεμβάσεις μεγάλες και πρόσθεσε: “Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από Δημοτική Αρχή, με την έκτακτη χρηματοδότηση που έχει εγκριθεί μέχρι τώρα πλησιάζει τα 6 εκατ. ευρώ. Αυτή η χρηματοδοτική στήριξη θα συνεχιστεί την επόμενη περίοδο, ώστε να επουλωθούν όλες οι ζημιές της περιοχής σε υποδομές και δίκτυα, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς”.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή επιχειρεί καθημερινά σε όλα τα μέτωπα κι επισήμανε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των ζημιών στις πληγείσες περιοχές του Δήμου ώστε να είναι πανέτοιμες ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.