Στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών του Δήμου Νοτίου Πηλίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 η Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας .

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός καλωσόρισε τους ομολόγους του, τονίζοντας ότι τα Καλά Νερά είναι ένας τουριστικός προορισμός που ευτυχώς δεν επλήγη όπως άλλες περιοχές του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νικόλαος Σακκάς, Δήμαρχος Τρικκαίων είπε πως η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. πραγματοποιείται στα Καλά Νερά και αναφέρθηκε στην αυριανή Ημερίδα που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό για τη φιλοξενία.

Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού της ΠΕΔ Θεσσαλίας για το 2024 και ακολούθησε ενημέρωση για τα ταμειακά διαθέσιμα της ΠΕΔ Θεσσαλίας από την Διευθύντρια της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας Βασιλεία Αντωνιάδου.
Στη συνέχεια εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας Εσωτερικού Ελέγχου της ΠΕΔ Θεσσαλίας , ενώ εγκρίθηκε και η αποδοχή ποσού από ενοίκια της ΑΝ. ΚΑ.

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στα Καλά Νερά για το Πρόγραμμα «Απόλλων»

Ημερίδα με θέμα: Πρόγραμμα «Απόλλων» διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας αύριο Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 11.00 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Κύρια ομιλήτρια στην Ημερίδα θα είναι η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας:
10.30-11.00 Προσέλευση Προσκεκλημένων
11.00-11.15 Καλωσόρισμα Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικού
11.15-12.30 Χαιρετισμοί επισήμων
11.30-12.00 Εναρκτήριες ομιλίες :
– Δημήτριος Κουρέτας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
– Νικόλαος Σακκάς, Πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμαρχος Τρικκαίων
12.00-12.30 Κεντρική ομιλία:
-Αλεξάνδρα Σδούκου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
12.30-13.00 Τοποθετήσεις -Ερωτήσεις.