Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην Αντιδήμαρχος Δημ. Ραμματάς είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, ενώ στη συνέχεια εκλέχθηκε η Δημοτική Επιτροπή.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός αφού ευχήθηκε καλή Δημοτική θητεία, τόνισε πως χρέος όλων είναι να δίνονται λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και πρότεινε τον κ. Ραμματά για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μιλτ. Παπαδημητρίου έδωσε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά και πρότεινε για τη θέση του Αντιπροέδρου του Σώματος τον Τιμολ. Σχοινά. Τέλος χρέη Γραμματέως θα εκτελεί η Συραγώ Σταθαράκου του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”. Ο σύμβουλος του ΚΚΕ Ι. Κωνσταντινάκης και στις τρεις προτάσεις ψήφισε λευκό.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου Δημ. Ραμματάς αφού ευχήθηκε για το νέο έτος, τόνισε πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόταση του Δημάρχου προς το πρόσωπό του για το αξίωμα του Προέδρου του Σώματος και ευχήθηκε να υπάρχει άψογη συνεργασία όλων και οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται να είναι προς όφελος των δημοτών.

Νέα Δημοτική Επιτροπή

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την στελέχωση της νεοσύστατης Δημοτικής Επιτροπής. Τακτικά μέλη εκλέχθηκαν από την ομάδα πλειοψηφίας οι Αντιδήμαρχοι Απ. Διανέλλος και Νικ. Μαμμάς, με αναπληρωματικά τους Απ. Καφετζή και Βασ. Μανέτα. Από τη μείζονα μειοψηφία εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι Ι. Μεσαλούρης και Μιλτ. Παπαδημητρίου, με α’ αναπληρωματικό τον Τιμολ. Σχοινά και β’ αναπληρωματικό μέλος τον Ι. Κωνσταντινάκη.