Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού f.re.e 2023 στο Μόναχο και στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι συμμετείχε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού f.re.e 2023 αφορούσε αποκλειστικά το κοινό που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος της περιοχής (πολλές μικρές επιχειρήσεις, πολλές υπαίθριες δραστηριότητες κ.λπ.).

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο Volos Pelion και ενημερώθηκε για τον προορισμό αλλά και για τις πτήσεις προς το Αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου από Μόναχο, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη.

Όλη η ομάδα προώθησε στους επισκέπτες της έκθεσης τον προορισμό,τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος στον Βόλο και στο Πήλιο, ενημερώνοντας για την απευθείας αεροπορική σύνδεση του Μονάχου με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου που για άλλη μια χρονιά θα εξυπηρετεί η Condor Airlines.

Τον Δήμο Νοτίου Πηλίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ι. Φιλίππου, ο οποίος μίλησε στο Ελληνόφωνο κανάλι του Μονάχου παρουσιάζοντας τον προορισμό του Νοτίου Πηλίου και την αεροπορική σύνδεση σε όλους τους Έλληνες της Βαυαρίας και της Γερμανίας.

Ταυτόχρονα με την Έκθεση Τουρισμού του Μονάχου διεξήχθη και η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι. Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ήταν παρών και σε αυτή την έκθεση στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Δυναμική επίσης ήταν και η παρουσία επαγγελματιών από το Νότιο Πήλιο και σε αυτή την έκθεση και αυτό δίνει αισιοδοξία για το μέλλον του τουρισμού στην περιοχή.