Τρεις νέοι δρόμοι εγκαινιάστηκαν στον Δήμο Νοτίου Πηλίου από τον Γ.Γ. Aυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχ. Σταυριανουδάκη και τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό.

Αρχικά τελέστηκε Αγιασμός στο νέο δρόμο Καλών Νερών -Πινακατών παρουσία των κ.κ. Μιχ. Στυαριανουδάκη και Μιχ. Μιτζικού, της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ Δωροθέας Κολυνδρίνη, των Αντιδημάρχων Απ. Διανέλλου, Δημ. Ραμματά, του Δημοτικού Συμβούλου Ι. Τζώρτζη, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πινακατών Ν. Παππά, τoυ Αντιπροέδρου Απ. Καραμπελιά, της Τοπικής Συμβούλου Πινακατών Μαρίας Νικολάου-Ξυνογαλά, των ιερέων Πινακατών και Καλών Νερών, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Γεωργίου Νηλείας Ι. Ευαγγελινού, του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας Νικ. Μητσιογιάννη και Τοπικών Συμβούλων.

Στη συνέχεια εγκαινιάστηκε ο δρόμος στον Μπελεγρίνο και ακολούθησαν τα εγκαίνια στο νέο δρόμο που οδηγεί στο Μικρό, παρουσία του Γ.Γ. Εσωτερικών Μιχ. Σταυριανουδάκη, του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, των Αντιδημάρχων Νικ. Μαμμά και Απ. Διανέλλου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου Μαρίνας Συρίη, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λαύκου Ι. Παπαθανασίου, του Αντιπρόεδρου του Τ. Σ. Λαύκου Θεοδ. Καπραβέλου, της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαυκιωτών Ανθούλας Ευαγγελίδου και της υποψήφιας Τοπικής Συμβούλου Βιολέτας Μαριανού.