Νέος Τομέας Πληροφορικής θα λειτουργήσει στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής κατά το σχολικό έτος 2023 -24. Οι υπόλοιποι Τομείς και Ειδικότητες στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Αργαλαστής για το σχολικό έτος 2023-2024» είναι:
– ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής
– ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού

Σύσκεψη εργασίας Δημάρχου Μιχ. Μιτζικού – Διευθυντών Γυμνασίου-ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Αργαλαστής
Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Μιχ. Μιτζικού με τον απερχόμενο Διευθυντή του ΕΠΑΛ Αργαλαστής Ευ. Παρασκευά και το νέο Διευθυντή Κων. Παλιόπουλο, καθώς και με τους απερχόμενους και νέους Διευθυντές του Γυμνασίου και ΓΕΛ Αργαλαστής κ.κ. Ασπασία Μπάσιου, Φαίδωνα Καψιμάλη, Νικ. Κοντονάσιο και με τον καθηγητή Αθ. Σαμαρά. Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου επανέλαβε την στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην εκπαιδευτική κοινότητα και πρόσθεσε: «Με την άριστη συνεργασία που διακρίνει τη σχέση μας με τα σχολεία στηρίζουμε το χώρο της εκπαίδευσης και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές».

Στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αργαλαστής
Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ Αργαλαστής της ειδικότητας Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος Ιωάννα Κωνσταντινάκη αρίστευσε κατά τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2023, συγκεντρώνοντας 18.425 μόρια, που της δίνουν τη δυνατότητα να εισαχθεί σε οποιαδήπετε Πανεπιστημιακή Σχολή του τομέα της που επιθυμεί. Τόσο ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου όσο και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ίδια και την οικογένειά της για την σημαντική της επιτυχία.