Ευχές για “Καλά Χριστούγεννα” και “Ευτυχισμένο το 2024” αντήλλαξαν σε μια λιτή τελετή σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου ο Δήμαρχος Μιχ. Μιτζικός και οι Αντιδήμαρχοι με τους υπαλλήλους του Δήμου.

Ο κ. Μιτζικός έκανε λόγο για μια δημιουργική χρονιά που ανακόπηκε από τις θεομηνίες και τόνισε πως το νέο έτος θα είναι δύσκολο δεδομένου ότι θα πρέπει να αποκατασταθούν οι καταστροφές που προκλήθηκαν από τον “DANIEL” και τον “ELIAS” και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Επίσης τόνισε ότι με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου θα πρέπει να έχει αποκατασταθεί πριν την θερινή περίοδο του 2024 ένα μεγάλο κομμάτι των καταστροφών που υπέστησαν τα παράλια του Δήμου.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου είπε ότι η πόρτα του είναι πάντοτε ανοιχτή και ευχήθηκε σε όλους “Καλές γιορτές με υγεία και χαρά”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Αθ. Βίτος που ζήτησε ομόνοια και συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη- όπως τη χαρακτήρισε- νέα χρονιά, εξήρε τη συμβολή συναδέλφων του που “έβαλαν πλάτη” στις θεομηνίες και πρότεινε να δημιουργηθεί εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας από υπάλληλους του Δήμου που θα αντιμετωπίζει παρόμοιεςmκρίσεις.