Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
  • ώρα πρόβλεψης: 14:00
  • νεφελώδης, 13 ºC
  • άνεμος: 5 μποφώρ
  • πηγή: www.meteo.gr
 (45)

Είσοδος

Είστε νέος χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2-ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 4- ΜΗΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 30/05/2020 ΕΩΣ 05/06/2020. Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2-ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 4- ΜΗΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 29/05/2020 ΕΩΣ 04/06/2020. Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2-ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 4- ΜΗΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 29/05/2020 ΕΩΣ 04/06/2020. Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Τμήμα : Πολιτικής Προστασίας

Καθαριότητας & Πρασίνου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην απορρίπτουν χρησιμοποιημένα γάντια και μάσκες μιας χρήσης στους μπλε κάδους. Τα υλικά αυτά ΠΡΕΠΕΙ να απορρίπτονται στους κάδους κοινών σκουπιδιών. Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τα υλικά αυτά στην φάση της χειροδιαλογής, αξίζουν την στοιχειώδη φροντίδα και έγνοια όλων μας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν υγιείς την εργασία τους προς εξυπηρέτηση των λειτουργιών του Δήμου μας.

 

Αυτή τη δύσκολη περίοδο ας είμαστε όλοι δύο φορές πιο προσεκτικοί και ευαίσθητοι ώστε να μην ρίχνουμε σκουπίδια στους μπλε κάδους.

 

 

 

 

          

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Για το χρονικό διάστημα από την επομένη έκδοσης της παρούσας και έως 27-3-2020, λαμβάνονται τα ακόλουθα μέτρα προστασίας εργαζομένων και κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου Νοτίου Πηλίου:

1.- Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Νοτίου Πηλίου, μέχρι και 27-3-2020. Οι πολίτες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους ηλεκτρονικά και να λαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο τα αιτούμενα έγγραφα.Με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις.
2.- Συνιστάται σε όλους τους πολίτες η χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών, για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας.
3.- Επιβάλλεται η απομάκρυνση όλων των υπαλλήλων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, από τους χώρους συναλλαγής κοινού και αν εάν αυτό δεν είναι δυνατό χωροταξικά, απομακρύνονται υποχρεωτικά από την υπηρεσία τους μέχρι 27-3-2020, με βεβαίωση του οικείου προϊσταμένου τους και συνυπογραφή του οικείου Διευθυντή
4.-. Ενισχύεται το πρόγραμμα καθαρισμού των δημοτικών κτηρίων με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και των καθαριστριών των σχολικών μονάδων του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που παραμένουν κλειστές έως και 24-3-2020 και επιβάλλεται η παρουσία καθαριστριών στις υπηρεσίες, τόσο κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους, όσον και μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους, για τον συστηματικό καθαρισμό των χώρων
5 -. Σε περίπτωση έκδοσης νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για λήψη μέτρων και πέραν της 27-3-2020, η ισχύς της παρούσας θα παραταθεί εκ νέου, έως την νεώτερη τασσόμενη προθεσμία.

Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Νοτίου Πηλίου για το σχολικό έτος 2011-2012.

Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  Δήμου Νοτίου Πηλίου για το σχολικό έτος 2011-2012.